Nightqueen blogja

Üdvözöllek!
Drága olvasóim, ez a blog azért jött létre, hogy bármit leírhassak ide, ami csak eszembe jut. Nem akarok másoknak megfelelni, ezért ne várjátok, hogy írásaim szórakoztatóak, viccesek legyenek...  Amit itt megosztok az az életem része valamilyen módon,  építő jellegű kritikát szívesen fogadok, de ne bántsatok, mert törékeny vagyok...


Elérhetőség:
lilithvampire666@gmail.com

PIACTÉR

Eladó cuccaim

Rockerek.hu profilom

Utolsó kommentek

  • Ilyasviel: Azért csak akad egy kivétel, habár nem tudom, mennyiben számítok olvasónak. (2011.04.08. 01:00) Napi depresszió :D
  • Blithe: A Moyra nagyon jó, nekem is van pár olyan lakkom, csak ajánlani tudom :) !!! (2011.01.25. 01:24) Nail art/ Hogyan készült?
  • Nightqueen †: igen szerintem így egyszerűbb, ha megnézted a videót amit linkeltem akkor láthatod is miért. :) A lakkot már nem tudom hol vettem azóta másik van a... (2011.01.23. 12:12) Nail art/ Hogyan készült?
  • Blithe: Csak miattad regisztráltam, hogy tudjak kommentet írni :D... A véres köröm valami eszméletlen jó!! Hol találtál ilyen gyönyörű piros körömlakkot? N... (2011.01.22. 20:35) Nail art/ Hogyan készült?
  • Nightqueen †: @Morticia Aeternus de Sade: Szija! Köszi :) A külső réteg valami fényes szatén szerű anyag, nem tudom pontosan mennyit használtam fel, de az anyag... (2010.12.21. 01:08) Corset
  • Utolsó 20

Toddlers & Tiaras

Nightqueen † 2010.06.08. 14:18

Gondolom néhányan hallottatok már a Discovery Travel and Livingen futó Toddlers and Tiaras nevű műsorról.

A műsor gyermekszépségversenyeket mutat be a felkészüléstől egészen a koronázásig.
Most biztos mindenki arra gondol hogy aranyos kislánykák versenyeznek és a felkészülés is maximum egy alapos fésülködés. Ám amerikaországban ez nem így megy.
Kezdjük a legelején. Izguló anyukák riportját láthatjuk amint kislányuk versenyzőruháiról és egyéb kellékekről beszél. Nem rest megemlíteni hogy több ezer dollárt költött már ezekre a kis ruhákra ( 1000 $ = 200 000 Ft körül ). De nem probléma, mért ne lehetne egy kislány csinos. Ahogy pörögnek az események, megismerhetjük kicsit közelebbről a lányokat, interjúkat láthatunk velük, amiben elmondják, hány díjat nyertek eddig, és hogy mennyire szeretnek versenyezni. Később felbukkanak koreográfusok amiért az anyukák újabb többszáz dollárt fizetnek. Pedig csak a peckes járást és a körbeforgást tanítják nekik. A versenyeken több szám van, attól függően hogy mit keresnek. Sima szupermodell esetleg igazi tehetség ami táncban éneklésben és hasonló dolgokban nyilvánul meg. Díjjazák még továbbá a legszebb szemet, szájat, arcot, hajat stb.  És elérkeztünk egy lényeges ponthoz. A bájos kislányokból itt igazi agyonsminkelt nem tudom miket varázsolnak. Még a felkészülésnél lefújják őket barnitó sprayvel, mert ugye fehérnek lenni még egy kisgyereknek sem menő. A tejfogakat hullató lánykáknak cseppet sem természetes műfogsort ragasztanak fel, mert a bájvigyor hiányos fogakkal szintén nem menő. Jöhet a haj, ami 5 tonna hajlakk minimum és hogy még "szebb" legyen, paróka. A műkörmöket majd' elfelejtettem pedig az is fontos. Újabb költségek, fodrász, sminkes, körmös stb. A verseny napján mindenki nyűgös, mindenki izgul, de a shownak mennie kell így erőt vesznek magukon és előadják az unalomig gyakorolt koreográfiát, ami cseppet sem erőltetett..és a mosolyuk..hát az sem épp öszinte csak beléjük nevelték, hogy a zsűri előtt csak fülig érő mosollyal létezhetnek.
Gondolom akadnak akik megkérdezik, mi ezzel a baj? 
Szerintem ezeknek a gyerekeknek inkább a játszótéren lenne a helyük, ahelyett, hogy elvárásoknak feleljenek meg. Persze az anyukák mindíg a saját gyermeküket tartják a legszebbnek és mindent elkövetnek azért, hogy a lánykáik nyerjenek, de tényleg kell ez? Ők úgy gondolják, hogy a megnyert versenyekkel magabiztosságot és önbizalmat is "nyernek" a lányok, de a műsorokban észrevehető, hogy parancsolgatnak, hisztiznek és lekezelően bánnak a szüleikkel már 5-6 évesen.
Mi lesz velük később? És ezek a szűlők mért csinálják ezt velük? 
Volt egy anyuka aki szegény volt, és nem költött sok pénzt a gyerekére és agyon se sminkelte. Szép volt a kislány, de a zsűri azt mondta nekik, hogy ez ide kevés. Úgy látszik a győzelem itt is megvehető...
Nektek mi a véleményetek?
Folytatásban képek

Smink a verseny előtt
Készülődés a versenyre

A színpadon..

Ez csak nekem dúrva? :D

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nightqueen.blog.hu/api/trackback/id/tr532065678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-l- ditti -l- 2010.06.08. 14:42:43

nem csak neked az. én azon kaptam, amikor egy kislányt láttam külföldi megasztár jellegű műsorban lady gagát énekelni, és ugyanúgy volt kisminkelve. feka száj, feka nagy szemek, műszempilla. kaptam rajta.

_Wonderland_ 2010.06.17. 19:08:36

Ezeknek a gyerekeknek nagyon rossz szüleik vannak.Úgy bánnak a saját gyerekeikkel mint egy barbie babával..elég szörnyű,hogy van érdeklődés ilyen versenyekre.
süti beállítások módosítása